De Stichting CliniClowns

Amersfoort, 24 februari 2019

 

Beste heer/mevrouw,

Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren we tijdelijk een omgeving zonder beperkingen.Een clown is in staat om vaste patronen te doorbreken. Zo ontstaan verrassende situaties die de fantasie en creativiteit van kinderen én hun omgeving prikkelen. Zieke kinderen zijn gewoon weer even kind. En hun omgeving krijgt de mogelijkheid daarvan te genieten en even te ontspannen.

Kwaliteit van leven

Jaarlijks spelen we met meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen om zo hun kwaliteit van leven te bevorderen. CliniClowns zetten kinderen in hun kracht en geven ze zelfvertrouwen. Ingrijpende gebeurtenissen en negatieve emoties, zoals frustratie, boosheid en verdriet, kunnen hierdoor beter worden geuit en verwerkt. En zo ontstaat er weer ruimte voor emotionele ontwikkeling.

Onze activiteiten

Wij zijn daar waar behoefte is aan verrassing, afleiding en plezier voor zieke en gehandicapte kinderen. In ziekenhuizen, bij de kinderen thuis, op scholen, bij instellingen, tijdens evenementen en online. Alle activiteiten die we aanbieden zijn gratis en komen tot stand dankzij de giften van onze donateurs. We zijn niet afhankelijk van subsidies en kunnen ons daardoor volledig richten op het belang van het kind.

Ieder jaar komen vele scholen, verenigingen, bedrijven en particulieren uit heel Nederland in actie voor ons. Wij vinden het daarom geweldig dat Corrine en Marco de Visser met eigen bedrijf  Bibbi4You CliniClowns steunt en ook nog eens in actie komt als vrijwilliger. 

Zij hebben de actie officieel bij ons aangemeld en deze is bij ons bekend onder referentienummer: 14227.

"Marten's zelfvertrouwen groeit en dat is ongelooflijk 

belangrijk voor zijn behandeling. De clowns hebben zo'n positief effect!"

Door onze actievoerder te steunen, draag je bij aan het werk van CliniClowns. Er zijn veel manieren om CliniClowns te steunen. Een donatie stellen wij altijd op prijs! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om kinderen als Marten die lach te geven.

 

Alvast bedankt voor uw steun!

Met een glimlach,

Alexandra, Jenny en Dominique

Unit Zakelijke Markt & Acties 

Stichting CliniClowns Nederland

M:acties@cliniclowns.nl

T:033 469 90 55

 

Zorg voor kinderen, zorg voor een lach!

CliniClowns biedt afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of handicap. De clowns ontmoeten deze kinderen binnen zorginstellingen in Nederland. Het gaat daarbij niet alleen om de ziekenhuizen. We werken ook in andere zorginstellingen zoals revalidatiecentra, gezinsvervangende huizen en scholen. De vorm van afleiding en plezier die geboden wordt kan per zorginstelling verschillen. Daarnaast organiseert CliniClowns ook evenementen op maat, waarvoor kinderen met hun zorginstelling worden uitgenodigd

Toet wil knuffelen!!!

dus schroom niet en koop Toet voor maar 7,50 !!!

en geef ieder kind een blij snoet !!!

Want laten we eerlijk zijn als een kind lacht,lacht de hele wereld toch..... 

 

 

 • Mondkapje - Blauw,
  Mondkapje - Blauw,

  Speciaal CliniClowns mondkapje in twee verschillende kleuren! Ontwikkeld in samenwerking met onze partner Textiles & More. Met dit mondkapje loop je er stijlvol bij én steun je CliniClowns. De volledige opbrengst gaat naar…

  € 9,95
 • Mondkapje - Wit,
  Mondkapje - Wit,

  Speciaal CliniClowns mondkapje in twee verschillende kleuren! Ontwikkeld in samenwerking met onze partner Textiles & More. Met dit mondkapje loop je er stijlvol bij én steun je CliniClowns. De volledige opbrengst gaat naar…

  € 9,95
© 2012 - 2024 bibbi4you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel