Mondkapje - Blauw,

Artikel 1 van 2
€ 9,95 (inclusief btw)

Speciaal CliniClowns mondkapje in twee verschillende kleuren! Ontwikkeld in samenwerking met onze partner Textiles & More. Met dit mondkapje loop je er stijlvol bij én steun je CliniClowns. De volledige opbrengst gaat naar CliniClowns.

Materiaal
Dit mondmasker is gefabriceerd van een speciale stof genaamd “Evolon®”. Het leuke CliniClowns dessin is geprint via transfer sublimatie printing, waardoor de stof een heldere, levendige kleur heeft. Hij is in 3 verschillende maten verkrijgbaar, waarbij we maat medium adviseren voor een man/vrouw met gemiddeld postuur.

Veiligheid
Uiteraard is het mondkapje getest, door TNO (TNO Referentie : MSB-2020-100332199-MHe). Op basis van deze tests voldoet het mondkapje qua filterende werking (overeenkomstig met het type IIR Chirurgische referentie mondkapjes *). Het basisdoek is van Oeko-Tex 100-productklasse I gecertificeerd, wat garandeert dat het materiaal geen stoffen bevat die schadelijk zijn bij contact met de huid.

Wasvoorschrift
Het CliniClowns mondkapje is wasbaar op een temperatuur van minimaal 60C en daardoor herbruikbaar. Zelfs na vele malen wassen blijft de stof zijn functionele eigenschappen behouden.

Levertijd 5 werkdagen

* De mondkapjes hebben een filtratie efficiëntie (PFE, Particles Filtratie Efficiëntie) van minimaal 90% tegen partikels die door de lucht worden verspreid. Het dragen van een mondkapje betekent niet dat je niet besmet kan raken, echter kán het gedeeltelijk beschermen tegen virussen, zoals Corona. Wel dient men zich te houden aan de hygiënevoorschriften vanuit het RIVM. Zo moet men het mondkapje op de juiste manier op en af doen, deze regelmatig vervangen voor een nieuwe/gewassen exemplaar en dient men zich te houden aan de richtlijnen:

  • geen handen geven;
  • hoesten en niezen in de elleboog;
  • papieren zakdoekjes gebruiken;
  • social distancing van > 1,5 meter.

 Met je aankoop steun je CliniClowns

© 2012 - 2024 bibbi4you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel