Efteling miniaturen 2017 Sprookjesboom

Artikelnummer: 8718881139259
Artikel 34 van 95
€ 62,59 € 39,99

opdehoogte blijven ?? https://www.facebook.com/groups/1687451328138629/

 

l23xb17xh20

 

 

kleine tip haal bij de discounter led lampjes maakt de Sprookjes boom nog mooier !!!

De Sprookjesboom is uitgevoerd als een grote eikachtige boom met een bewegend gezicht in de stam en een grote bebladerde en eveneens bewegende kruin. De boom staat naast de hoofdroute van het Sprookjesbos. Een smalle waterstroom in een rotsige geul voorkomt dat bezoekers te dicht bij de boom kunnen komen; een beproefde techniek die we op veel plaatsen in het Sprookjesbos vinden. Rondom de boom zijn wat van zijn bovengrondse wortels te zien, waaronder een wortelgroep die ogenschijnlijk onder het stroompje door naar het bezoekerspad groeit. Op deze wortels is een uit tonderzwammen gevormde "roeptoeter" te vinden via waar de gesproken interactie met de boom verloopt. 

Rondom en deels in de boom vinden we enkele van Sprookjesbooms dierenvrinden, een (rode) eekhoorn, een wild konijn, een spin en (grote bonte) specht. Voorts groeien er rondom de stam van de Sprookjesboom nog wat beweeglijke paddenstoelen in de typische rood-met-witte-stippenkleurstelling, maar zonder de kenmerkende vorm van de vliegenzwam.

Het tafereel in het bos

De Sprookjesboom kan putten uit een bibliotheek van tientallen flinterdunne verhaaltjes over Sprookjesboomsprookjesbosfiguren en hun avonturen in het bos, en vertelt deze op luide dreunende toon aan de toehorende bezoeker. Op een aantal punten in zo'n programma is interactie met de bezoeker mogelijk. Zo vraagt de boom om diens naam ("Hoe heet jij?") en poogt die vervolgens correct te herhalen. Ook is er aan het begin van een programma vaak de keuze tussen twee mogelijke vertellingen ("Wil je een verhaaltje horen over Heks of over Roodkapje?"). Het interpreteren van de uitgesproken (kinder)namen geeft nogal eens grappige onbedoelde resultaten, zoals het scenario: "Hoe heet jij?"; "Sterre!"; "Dag Stijn!". Sprookjesboom kan ook reageren op het weer middels een aantal sensoren, en dit verwerken in zijn programma. Net bij als de boom in de televisieserie, eindigen de meeste verhaaltjes met een korte aanzet tot een nieuw verhaaltje, waarna de boom zich bedenkt en afrondt met: "...maar dat lieve kinderen, dat is weer een ander verhaal."

 

bron Eftelpedia

  • CliniClowns
  • Cliniclowns2
  • cliniclowns 3
© 2012 - 2024 bibbi4you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel