Efteling miniaturen 2021 beeld langnek bewegend

Vorige Artikel 68 van 69 Volgende
€ 155,00 € 115,00 (inclusief btw)

Ook op de hoogte blijven van alle nieuwe items ?? Word dan lid van onze Facebookgroep 

https://www.facebook.com/groups/1687451328138629/

 

26x18,5x28

De zes dienaren

Er was eens een oude heks die door haar gemene toverkunsten koningin was geworden. Ze had ook een dochtertje dat lief en mooi was.

De heks kon dat niet uitstaan en sloot haar daarom op in een toren. Elke prins die met haar wilde trouwen moest drie opdrachten voltooien. Lukte dat niet, dan liep het slecht met hem af. De heks gaf natuurlijk onmogelijke opdrachten en van geen één prins is ooit nog iets vernomen. Maar er was nog een prins. Hij had gehoord hoe geweldig mooi de dochter van de heks was en op een dag besloot hij zijn geluk te beproeven. Onderweg ontmoette hij zes mannen. Elk van hen had een gekke eigenschap.

De een was zo dik dat hij de hele wereld wel op kon eten. Een tweede kon alles van de hele wereld horen. De derde had benen, zó lang, hij kon in twintig stappen de hele wereld rond, de vierde had een scherp oog dat afgedekt was met een doekje. Wanneer het doekje afging, viel alles wat hij zag in duizend stukjes uiteen. De vijfde was een man die het altijd zo koud had dat geen vuur hem kon warmen. De zesde was een man met een lange nek, zodat hij de halve wereld kon zien. Al deze mannen werden de dienaren van de prins en samen gingen ze op weg naar de boze heks. Ook deze prins moest drie opdrachten voltooien. Wat denk je? Zou hij het redden met behulp van zijn bijzondere vrienden…?

 

op de hoogte blijven wordt ook lid !https://www.facebook.com/groups/1687451328138629/

  • CliniClowns
  • Cliniclowns2
  • cliniclowns 3
© 2012 - 2022 bibbi4you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel